Ļoti gaidītie XPS 15 un XPS 17 ir klāt!

Edgars Platkovs
Bieži atdarinātie vēl joprojām neatkātojamie un ļoti gaidītie XPS 15 un XPS 17 ir klāt! Dell pārveidoja XPS 15 un ieviesa pilnīgi jaunu XPS 17 ar lielākiem ekrāna izmēriem, lai jūs varētu redzēt un darīt vairāk.

Kaut arī šie jaunie XPS saimes papildinājumi piedāvā skaistus jaunus dizainus un jaunākās tehnoloģijas jauninājumus, XPS ir daudz vairāk, nekā acīmredzamais. Tā ir katra sīkā detaļa, kas veido visu XPS pieredzi.


Iepazīstinām ar jauno XPS 17
 
Pēc gandrīz desmit gadu pārtraukuma XPS 17 atgriežas kā visu laiku jaudīgākais XPS klēpjdators. XPS 17 ir arī mazākais 17 collu klēpjdators uz planētas, praktiski bez malām izveidotais četrpusīgais InfinityEdge displejs padara to mazāku par 48% no šodien pieejamajiem 15 collu klēpjdatoriem, tādējādi XPS 17 pārveido par savu klasi.


Vairāk enerģijas jūsu radošajiem projektiem 
Intensīvie projekti, spēles un VR ir tas kam XPS 17 radīts!
Visu laiku jaudīgākajam XPS klēpjdatoram, XPS 17 ir jaunākie 10. Gen Intel Core procesori un līdz pat NVIDIA GeForce RTX 2060 grafikai ar Max-Q dizainu. Lai iesaiņotu tik daudz veiktspējas šāda lieluma klēpjdatorā, nepieciešama inženierzinātne, lai sistēma darbotos nevainojami. Zem pārsega Dell it iesaiņojuši unikālu termisko dizainu, lai palielinātu ventilatora gaisa plūsmu projektiem, kas prasa intensīvu noslodzi.


Iepazīstieties ar pārveidoto XPS 15
Pārveidotais XPS 15 ir mazākais 15,6 collu veiktspējas klases laptops. Bet neļaujiet šim kompaktajam izmēram jūs apmānīt! Pateicoties lielākam 16:10 displejam un jaunajiem skaļruņiem tas ir ieguvis ieskaujošu audiovizuālo pieredzi kā neviens cits savā klasē.
XPS 15 atrod līdzsvaru starp jaudu un izmēru, lai spētu tikt gala ar jebkuru saturu mājas apstākļos vai ceļā
Izmantojot jaunākos 10. Gen Intel Core  procesorus, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti grafiku ar Max-Q dizainu un līdz pat 25 stundu ilgu akumulatora darbības laiku, varat ērti straumēt iecienītos šovus, rediģēt fotoattēlus Instagram, apstrādat 4K videoklipus vai izveidot oriģinālus skaņas un faktūras jūsu DAW.
Jaunas eksperimentālas iespējas tiek paplašinātas XPS 15 un 17
Meistarīgi izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, piemēram, ar CNC apstrādātu alumīniju un kosmiskās aviācijas iedvesmotu oglekļa šķiedru.
XPS 15 un 17 ir izgatavoti no diviem mehāniski apstrādāta alumīnija gabaliem, tāpēc tie ir viegli, tomēr izturīgi un uzticami ļaudīm, kas pārvietojas. Dell arī izstrādājis jaunas eņģes, lai rastos vieta jaunajam satriecošajam četrpusīgajam InfinityEdge displejam.


Satriecoša krāsu precizitāte
 
100% Adobe RGB un 94% DCI P3 krāsu gamma nodrošina piesātinātu, spilgtu un precīzu krāsu
Neatkarīgi no tā, vai veidojat saturu vai patērējat to, XPS sistēmas jūs pārsteigs ar iespaidīgiem vizuāliem attēliem. Izvēles 4K Ultra HD + (3840 x 2400) izšķirtspēja nodrošina visaugstāko precizitāti, smalkas detaļas un asus attēlus. Un XPS, kas aprīkots ar Eyesafe displeja tehnoloģiju, samazina kaitīgo zilo gaismu, saglabājot spilgtas krāsas, kas jums nepieciešamas, lai nodrošinātu labāko darbu. XPS nosaukums apzīmē veiktspēju, uzticamību un pārnesājamību. Galvenie elementi, kas jebkuram fotogrāfam vai radošajam personālam nepieciešami, lai koncentrētos uz to, ko tie vislabāk dara - rada pārsteidzošu saturu!


Gatavs droši sadarboties
 
Jaunajā XPS iestrādats MaxxAudio Pro by Waves, studijas kvalitātes audio un balss optimizāciju komplekts
Dell visu laiku mazākā HD tīmekļa kamera ir diskrēti paslēpta displeja augšdaļā, un tā ir gatava video un virtuālas tikšanās ar jūsu komandu. Jūs dzirdēs skaļi un skaidri, pateicoties augšpusē uzstādītajiem mikrofoniem ar uzlabotajām atbalss atcelšanas un trokšņu samazināšanas tehnoloģijām.
Lai pārliecinātos, ka jūs nenokavējat virtuālās Hangouts sesijas ar draugiem un ģimenes locekļiem, XPS saimei ir Windows Hello un pirkstu nospiedumu lasītājs, kas iebūvēts tieši barošanas pogā, lai jūs varētu droši atbloķēt datoru neievadot paroli.


Apkārtējā skaņa 3D audio
XPS 15 un 17 ir pirmie klēpjdatori ar Waves Nx 3D audio skaļruņiem, kurus noregulējis vairāku Grammy Award uzvarētāju producents Džeks Džozefs Puigs. Austiņās Waves Nx var izsekot jūsu galvas kustībai, lai skaņas virzienu pielāgotu vizuālajam skata punktam, un uz skaļruņiem Nx 3D audio sistēma Jums liks justies kā studijā.


Tas ir kas vairāk nekā jauni produkti
XPS ir kas vairāk par acīmredzamu. Kaut arī XPS ierīces runā pašas par sevi, lietotāja ceļojums pārsniedz aparatūru. Šeit ir programmatūra, atbalsts un pakalpojumi, kas papildina XPS pieredzi.
Izmantojot Dell Mobile Connect, jūs varat nemanāmi integrēt savu XPS datoru ar viedtālruni. Gan Android, gan iOS lietotāji tagad var veikt zvanus, sūtīt tekstus, pilnībā atspoguļot tālruņa ekrānu, lai izmantotu jūsu lietotnes, kā arī saņemt paziņojumus un vilkt un nomest failus starp tālruni un XPS. Dell Mobile Connect ir bez maksas pieejams lejupielādēšanai no Microsoft Store.
Dell Migrate, jauns, vienkāršs, Dell Technologies Services rīks, kurš pats var pārvietot svarīgus un grūti aizstājamus datus un failus no jebkura Windows 10 balstīta PC uz jauno XPS ierīci, lai jūs varētu ātri piecelties un darboties. Izmantojot automatizēto rīku, klienti var prioritizēt un ērti pārvietot failus.
Par autoru
Edgars Platkovs